Geológiai törésvonal sugárzás


Kevesek által ismert, de annál veszélyesebb földsugárzás.
Keskeny, és igen erős pozitív töltésű sávként az érintett szerveken elsősorban daganatokat illetve gyulladásos folyamatokat indíthat be. Az emberi szervezetre gyakorolt kiemelkedően káros hatása miatt, talán a legveszélyesebb földsugárzás.

Daganatos betegségek esetében több mint 90%-os arányban megtalálható a fekhelyen!

Melldaganatok esetében szinte biztosan rábukkanhatunk, de bármely szerven képes rosszindulatú elváltozásokat előidézni. Jellemző rá, hogy a törésvonal mentén több kisebb sejtburjánzásból álló láncolatot hozhat létre.

Kevesen ismerik, és kevesen mérik.
Sok földsugárzás méréssel foglalkozó „szakember” ennek ellenére nem tulajdonít fontosságot számára, és mérésével nem foglalkozik. Sok esetben nem is ismerik. Ennek gyakran igen egyszerű a magyarázata. A törésvonal sugárzás mérése nagy odafigyelést és tapasztalatot igényel. Felületes méréssel szinte bizonyos hogy átsiklik a mérő figyelme felette és nem fogja észrevenni.

(Hosszanti és kagylós törésvonalak)

Radiesztéziai felmérésnél, földsugárzás mérésnél kiemelt figyelmet fordítunk a törésvonal sugárzások mérésére.

Törésvonalban gyakori a radioaktív sugárzás megjelenése .
Amennyiben törésvonal sugárzással van dolgunk, feltétlenül meg kell mérni a radioaktív sugárzást is. A ház alatt húzódó törésvonalak akár a lakás magas radon gáz koncentrációjának okozói is lehetnek.

Mi okozza?
Képzeljen el egy ablaküveget, ahogyan átsüt rajta a reggeli nap fénye. Kellemes érzés, de bizonyára látott már berepedt ablaküveget is. Egy törésvonal és a kellemes napfény koncentrálódva akár lakástüzet is okozhat.

A talaj mélyén meghúzódó geológiai törésvonalak hasonlóan képesek koncentrálni a föl belsejéből kilépő sugárzásokat. Az így létrejövő 10-20 mm széles sávokban hatalmas energia koncentráció jön létre. Frekvenciája a pozitív vízérkereszt frekvenciájával megegyező, viszont daganatkeltő hatása sokkal erősebb! Észlelése sok gyakorlatot és rutint igényel.

Hegyvidéken gyakoribb, de sík területen is találkozhatunk vele.

Természetes talajmozgások, építkezések, talajmunkák és még sok más beavatkozás okozhat új törésvonalakat. Érdemes néhány évente kontrollméréseket végeztetni.

Törésvonal sugárzás árnyékolását csak képzett szakember végezhet!

Védekezés, árnyékolás.
A védekezés lehetőségeiről részletesen a földsugárzások árnyékolása címszó alatt tájékozódhat


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com