Tigris - háló


Energia gerjedések
A Tigris hálóban áramló energiák Európában sokáig igen csekélyek voltak, ezért geopatogén hatásával nem foglalkoztak, azonban napjainkban egyre többször gerjednek felezek a sávok.

Távol keleti szertartások
Ezeket az energiaerősödéseket feltehetően a távol keleti vallási szertartások, Európában és hazánkban történő elterjedése okozza. Míg az európai területek meghatározó alap térrácsa a Hartmann háló addig távol keleten ezt a funkciót a Tigris háló tölti be.

Kínában igen komoly kultikus szerepet tulajdonítanak ezeknek az energiaáramlásoknak. Szimbólumai szerepet kapnak az építészetben és a különböző vallási szertartásokban



Szív és gyomorpanaszok
A Tigris energia frekvenciája felsőtesten elsősorban a szívet és a gyomrot irritálhatja. Az egyre gyakoribb energia erősödések miatt, napjainkban már figyelmet kell szentelni mérésére. Árnyékolása a Hartmann sávokhoz hasonlóan már megoldott.

Tigris - hálórendszer
A Hartmannhoz igen hasonló térhálós rendszer, de mérete és iránya eltérő.Hálóelemeinek mérete 5,8m (É-D) és 1,7m (K-NY) és iránya 33 fokkal tér el a valós északi iránytól. A sávok szélessége 80 cm illetve 50 cm.


Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com