Szt. György és Ley vonalak


A Szt. György sávok igen összetettek és egyben talán az egyik legtöbb érdekességet hordozó energiarendszerek.

Alapvetően egy közbülső pozitív Szt. György vonalból és ezt két oldalról kísérő negatív töltésű Ley vonalakból állnak, de rendszerükben találhatunk még a különböző polaritású interferencia sávokat és forgó energiaörvények is!

Szellemek a lakásban
Érdekesség, hogy ezen energiasávok környezetében élő emberek gyakran számolnak be különböző paranormális jelenségekről. Többek között a lakásban hallható különböző megmagyarázhatatlan zajokról, rossz érzésekről, szellemekről. Sok furcsa és érdekes történetet hallottunk már munkánk során. Gyakran a gyermekek éjszakai „furcsa” viselkedésének magyarázata és megoldása is itt rejtőzik.

Szt. György vonalak és betegségek

Szív és Emésztőrendszeri megbetegedések
Hasnyálmirigy betegség, epehólyag betegség, gyomorfájás, gyomorégés, has puffadás,
myomák, vastagbél betegség
Magas vérnyomás, agyvérzés
Migrénes fejfájás, hormonális zavarok, alvászavarok, idegesség,

Ley vonal és betegségek
Mozgásszervi problémák, immunrendszer gyengülése, idegrendszeri panaszok
Hátfájás, izomsorvadás, mozgásszervi bénulás
Idegbetegségek, szemproblémák, foggyökérbetegség, mellékvese betegség,
Nyirokmirigy betegség, szorongás,
Vesekő, epekő


Szent és legendás helyek titkai

A Szt. György struktúrák létét az emberiség több ezer éve ismeri, és kultikus energiáit a Beavatottak szűk csoportja régóta alkalmazza. Stonehenge, az egyiptomi piramisok és sorolhatnám még hosszasan a több ezer éves kultikus építményeket melyeknek építői feltehetően tökéletesen ismerték ezeket az energiaáramlási rendszereket.



Egyházi építkezéseknél a templomok oltárát Ley vonalak, míg katedrálisok esetében a pozitív Szt. György sávok kereszteződéseinek középpontjába helyezték el.

Napjaink komoly problémája
A Szent György rendszerrel sokáig nem foglalkozott a radiesztézia mint megbetegítő energiával . Néhány évtizeddel ezelőttig spirituális energiák megjelenési helyének, egy kellemes töltő energiasávként tartották számon.

Jóból is megárt a sok

Sajnos ez a helyzet gyökeresen megváltozott. Radiesztéziai munkánk során egyre gyakrabban találkozunk a Szt. György rendszerek besűrűsödéséből, gerjedéseiből fakadó problémákkal.
Manapság a leggyakoribb problémákat az elektroszmog jelentős terjedése mellett, a Szt. György rendszerek besűrűsödése és gerjedése okozza. Sőt úgy tűnik, hogy a két probléma szoros összefüggést mutat!

Mobilantennák környezetében gyakran mérhető
erős Ley vonal gerjedés




Védekezés lehetősége
Szt. György és Ley vonalak által okozott problémákat (néhány kivételtől eltekintve) speciális eszközökkel meg tudjuk szüntetni, vagy a sávok energiáját kellő mértékben le tudjuk csökkenteni.



Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com