Meddőség



Egy lehetséges ok, melyre csak kevesen gondolnak.

A következő történet egy nagyon kedves baráti házaspárnál végzett radiesztéziai mérés és vendégség alkalmával történt meg.

Lakásuk radiesztéziai felmérését és energetikai rendbetételét követően kérték, hogy vizsgáljam meg a házhoz tartozó hátsó kertet is. Kíváncsiak voltak rá, hogy találunk-e bármiféle negatív területet az udvaron. Kérésüknek természetesen szívesen eleget tettem és a mérés során hamarosan kiderült, hogy a kert hátsó részén a nyúlketreceket érintve található egy negatív töltésű Ley vonal. Kimértem és megmutattam az energiasáv pontos útvonalát, majd ezt követően a vendégség tovább folytatódott és késő estig beszélgettünk.

Elmesélték, hogy a kertjükben nemrég kivágtak egy körtefát, mert soha nem hozott termést és a négy őszibarackfájuk közül az egyikkel szintén hasonló a helyzet. Mindkét fa a kert hátsó részében a Ley vonal negatív energiasávjába volt ültetve.

Az igazi érdekesség a vendégséget követő héten történt. Barátunk nagy nyúltenyésztő hírében áll és a pár éve vásárolt díjnyertes tenyész nyuszik már jó ideje nem akartak szaporodni.



Kipróbált számtalan praktikát, megfogadott szakkönyvek által leirt jó tanácsokat, de minden kísérlet hasztalannak bizonyult. Úgy tűnt, hogy a nyulakra igen véres jövő vár, és a következő vendégség alkalmával nyúlpörkölt lesz vacsorára. Ekkor jött egy gondolat, ha a fák termőképtelensége és a földsugárzások között lehet összefüggés, akkor talán a nyulak esetében is ez lehet a probléma.

A nyuszik kaptak egy kis haladékot és új helyre került a ketrecük.

Láss csodát pár nappal a ketrecek átrendezését követően barátom felhívott telefonon és lelkesen újságolta, hogy megállás nélkül szerelmeskednek a nyuszik! Sőt már szét is kellett költöztetni őket mert tartott tőle, hogy a túlzásba vitt akciózás megárt az egészségüknek.

Azóta boldogság honol a nyuszi családban és szépen cseperednek az apróságok is!



Így lett a történet vége Happy End a nyulak számára.

Érdemes elgondolkozni rajta, hogy ha a földsugárzások különböző fajtái összefüggésbe hozhatók a növények és az állatok élettani folyamataival, akkor mi lehet a helyzet az emberek esetében.

Meddőség és terhesség esetében kiemelt figyelmet kell fordítani a lakás és főleg a fekhelyek elektroszmog és földsugárzás vizsgálatára.

Ezen káros sugárzások nem csak a szülők egészségére jelenthetnek kockázatot, hanem a fejlődő magzatra is károsan hathatnak. Az elektroszmog és a földsugárzások különböző fajtái megzavarhatják a sejtkommunikációt és akár más káros hatásokkal együttesen fejlődési rendellenességek, daganatok kialakulásához vezethetnek.

Elektroszmog tekintetében már hivatalosan is egyértelmű a helyzet.

A WHO az extrém alacsony frekvenciás mágneses tereket a gyermekkori leukémia epidemiológiai vizsgálatára alapozva a "lehetséges emberi rákkeltő" (2B) kategóriába sorolta!

Legyen Happy End a vége!