Szellemek a lakásban



Furcsa zajok a lakásban, kutyaugatás a szomszéd szobából

Egy kedves ismerősöm kért meg, hogy menjek át hozzájuk a Moszkva tér környékén lévő lakásukba és segítsek kideríteni néhány furcsaságot. Egy több emeletes, a múlt század elején épült bérházban laknak. Elmesélte, hogy esténként furcsa zajokat hallanak és lakásuk középső szobájában rendszeresen ugat a kutyájuk.

Elsőre nem tűnik érdekesnek a történet, hiszen kivel ne fordult volna már elő, hogy a lakásában reccsent egyet a szekrény, vagy valami furcsa neszt hallott? A kutyák meg természetüknél fogva ugatnak.

A sztori akkor vált érdekessé, amikor elmesélték, hogy a kutya már két éve elpusztult.

Ismerősöm kezdetben úgy gondolta, csak a képzelet játszik vele furcsa tréfát és nem igazán merte elmesélni a család többi tagjának a történteket. Mondván, nehogy megijessze a gyerekeket. Egyszer aztán kiderült, hogy a család többi tagja is hallotta már a furcsaságokat csak hát ők sem mertek szólni.

A felmérése során kiderült, hogy egy Szt. György energiasáv halad át a lakáson és ennek az energiáit több a szobában található tárgy igen alaposan felgerjeszti.

Ahhoz, hogy valami recsegjen-ropogjon, zajt adjon ki magából, vagy esetleg megmozduljon energia szükséges. Talán ezekhez a paranormális jelenségekhez az energiát éppen a Szt. György sávok adják?

Őseink bizonyosan nem ok nélkül használták kultikus célokra a Szt. György rendszerek kitüntetett pontjait!

Felméréseim során a Szt. Györgyös lakásokban élő emberek a kezdeti tartózkodásuk után, (amikor kiderül, hogy nem nézem őket őrültnek) sok érdekes és hajmeresztő történetet mesélnek el.

Talán később még leírok néhányat

Majdnem elfelejtettem. A végén sikerült a kutyust elcsendesíteni :)