Vízerek - Vízérsugárzások


Vérnyomás problémák, reuma, érszűkület, érelmeszesedés, fejfájás, asztma, tüdőbetegség, leukémia, szklerózis multiplex, parkinzon-kór, daganatos megbetegedések
Vízérsugárzás az egyik legismertebb földsugárzási forma.
Lakások, hálószobák alatt titokban meghúzódó vízerekről, szinte már mindenki hallott.
Emberekre és állatokra gyakorolt káros hatásai mondhatni közismertek.

Mi okozza? Hogyan keletkezik?
A vízérsugárzás olyan földsugárzás, amelyet a talajban, a vízzáró rétegek között áramló víz kelt.Ennek köszönhetően hegyvidéken és folyók, patakok közelében igen gyakori jelenség. Sík területen például az alföldeken jóval ritkább az előfordulása. Erősségük függ az áramló víz mennyiségétől és a földalatti vízfolyás szélességétől is. Csapadékos időszakokat követően káros sugárzásuk megerősödik, míg nagyobb szárazságok idején akár ki is száradhatnak és ideiglenesen meg is szűnhetnek.

Vízerek keletkezhetnek és akár meg is szűnhetnek.
Nagyobb mennyiségű lehullott csapadék hatására a talajban áramló víz új járatokat, medreket moshat magának. Geológiai földmozgások, emberi beavatkozások hatására például: építkezések, nagyobb földmunkák, mesterséges vízelvezetések kialakítása, kutak létesítése szintén megváltozhat a földalatti vízerek útvonala.

Érdemes 2-3 évente radiesztéziai kontrollméréseket végeztetni!

A talaj mélyén található, különböző vízzáró rétegek között, több vízér (vízfolyás) is kialakulhat.
Ennek köszönhetően léteznek egyszeres és többszörös vízerek - vízér kereszteződések.




(Vízerek a lakásban. Pirossal jelölve a vízerek kereszteződési pontja, mely daganatos betegségek okozója lehet!)

Egészségre gyakorolt káros, megbetegítő hatásai.

A vízérsugárzás az egyik legismertebb megbetegítő földsugárzás. Frekvenciája egybeesik a szervezetünk működési frekvenciájával, ezért hatásai jelentősek.

Egyszeres vízerek negatív polaritásúak. Az érintett szervek energiáját csökkentik, működésüket és regenerálódásukat lassítják.

Alvászavarok, idegesség, daganatok

Vízérkeresztek pozitív polaritásúak, és frekvenciájuk igen stabil. Ennek hatására a frekvenciájával megegyező sávban működő szervek károsodnak. Az egyszeres vízerekkel szemben nem energia elvivő, hanem energiatöltő hatása van. Ritmizáló hatása a sejtek belső kommunikációját megzavarja és ennek következtében kontrolálatlan sejtosztódást, rákos folyamatokat indíthat be. A vízérkereszt daganatkeltő hatása régóta ismert.

Védekezés, árnyékolás.
A védekezés lehetőségeiről részletesen a földsugárzások árnyékolása címszó alatt tájékozódhat



Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com