Földsugárzások és betegségek


"Modern" orvostudományunk sok esetben tanácstalanul, széttárt karokkal áll a különböző betegségekkel szemben. Gyakran a kiváltó okok megszüntetése helyett kizárólag csak a tüneteket kezelik. Mi az oka ennek? Egyszerű, a kiváltó okok sok esetben ismeretlenek! Az egészségmegőrzés, a betegségek megelőzése pedig már nem fér bele napjaink hivatalos gyógyító munkájába.

Alternatív orvoslással foglalkozó szakemberek ezzel szemben régóta kutatják és keresik a különböző betegségek hátterében meghúzódó kiváltó okokat és aktívan dolgoznak a megelőzés területén.

Földsugárzásokkal, elektroszmoggal foglalkozó szakemberek mérési tapasztalatai alapján megállapítható, hogy a földsugárzások és a napjainkban már szinte mindenhol megtalálható elektroszmog, összefüggésbe hozhatók számtalan megbetegedéssel, mint lehetséges kiváltó ok.

Az alábbi táblázatban ezeket a tapasztalati összefüggéseket tekintheti meg.


Nagyításhoz kattintson a képre!




Tapasztalatok alapján elmondható, hogy a radiesztéziai munka jelentősen segítheti a különböző gyógymódok , orvosi kezelések hatékonyságát. Az emberi szervezetre károsan ható különböző sugárzásokat megszüntetve, könnyebben beindulnak szervezetünk öngyógyító folyamatai.

Sok esetben tapasztaljuk, hogy az alternatív gyógymódok kudarcai mögött ez a probléma húzódik meg.

A magas elektroszmog és káros geopatogén sugárzások gyengíthetik akár ki is olthatják a homeopátiás készítmények hatását, csökkenthetik a biorezonanciális kezelések eredményességét és gátolhatják számtalan, egyébként sikeres terápia hatékonyságát.

Általánosan elmondható, hogy a radiesztéziai munka alapjául kell hogy szolgáljon a különböző gyógymódoknak, a betegségek gyógyításának.




Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com